Lidhje

Rezultatet e takimit Moisiu-Trajkovski - 2002-11-18


Presidentët e Shqipërisë dhe Maqedonisë, Alfred Moisiu dhe Boris Trajkovski, kanë paraqitur propozime konkrete për bashkëpunimin midis Shqipërisë, Maqedonisë dhe Bullgarisë. Presidenti maqedonas ka propozuar një kartë bashkëpunimi midis Shqipërisë, Maqedonisë dhe Kroacisë, që mund të miratohet në takimin e javës së ardhëshme të NATO-s në Pragë, ndërkohë që Presidenti i Shqipërisë ka propozuar krijimin e grupeve lobiste parlamentare në Shqipëri, Maqedoni dhe Bullgari për të përshpejtuar ndërtimin e koridorit të 8-të.//ic//

XS
SM
MD
LG