Lidhje

Qeveria shqiptare miraton projekt-buxhetin e vitit 2003 - 2002-11-20


Në Tiranë, qeveria miratoi në mbledhjen e fundit projekt buxhetin e vitit 2003. Objektivat kryesore të tij mbeten përmirësimi i infrastukturës, i krizës energjetike si dhe frenimi i evazionit fiskal. Kryeministri Nano tha se për të pakësuar evazioni fiskal dhe ekonominë informale, projektbuxheti do të shoqërohet me një paketë të re fiskale.

//ze//

XS
SM
MD
LG