Lidhje

A ka ardhur koha për të hapur negociatat për statusin e Kosovës? - 2002-11-20


Zyrtarët amerikanë thonë se ende nuk ka ardhur koha për të diskutuar mbi statusin e ardhshëm të Kosovës. Zyrtarë të Departamentit te Shtetit thanë se kërkohen më shumë prova që Kosova ka një sistem ekonomik dhe demokratik funksionues, me institucione te konsoliduara. Por cilat jane reagimet e zyrtareve te Kosoves? Këshilltari politik i presidentit Rugova, zoti Skender Hyseni, thotë se zgjidhja e statusit të Kosovës do të ndihmonte në zhvillimin jo vetem të Kosovës por edhe të vendeve të tjera të rajonit.

XS
SM
MD
LG