Lidhje

Zv/kryeministri dhe Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ilir Meta do të vizitojë Beogradin - 2002-11-21


Sipas zyrtarëve jugosllave, në takim pritet të bisedohet korniza institucionale e bashkëpunimit të dyanshëm. Ata thonë se vizita e parë zyrtare e zëvendëskryeministrit të Shqipërisë në Jugosllavi do të "afirmojë ringjalljen e dialogut politik midis dy vendeve në shkallë të lartë dhe të bashkëpunimit dypalësh dhe të fqinjësisë së mirë".

"Forcimi i marrëdhënive midis Jugosllavisë e Shqipërisë paraqet kontributin për krijimin e klimës së mirëbesimit e të qendrueshemërisë në rajonin e Ballkanit", theksohet në kumtesën e qeverisë jugosllave.

XS
SM
MD
LG