Lidhje

Parlamentarë të Kosovës fillojnë sot një vizitë disa ditëshe në Bruksel - 2002-11-30


Një delegacion i parlamentit të Kosovës fillon sot një vizitë disa ditëshe në Bruksel, ku pritet të diskutojnë me homologët e tij evropianë për zhvillimet e fundit në Kosovë, përfshirë gjendjen e pakicave si dhe punën e institucioneve vendore dhe ndërkombëtare. Në përbërjen e delegacionit të parlamentit të Kosovës janë edhe përfaqësuesit e pakicave boshnjake dhe sërbe. Ndërkaq, përfaqësuesit e koalicionit sërb “Kthimi” vazhdojnë të bojkotojnë punimet e kuvendit edhe pas vendimit të Administratorit Shtajner, që punimet e parlamentit të vëzhgohen nga OSBE-ja.//ic//

XS
SM
MD
LG