Lidhje

Siguria e Maqedonisë qëllimi kryesor i Misionit të ri të NATO-s - 2002-12-01


Misioni i ri i NATO-s në Maqedoni, i quajtur “Harmonia e Përbashkët”, do të ketë një numër të kufizuar ushtarësh dhe pritet të ndihmojë qeverinë e Maqedonisë për të vendosur kontroll të plotë në gjendjen e sigurisë në të gjithë teritorin e vendit. Ky mision do të mbështesë vëzhguesit ndërkombëtarë që ndihmojnë procesin e paqes në këtë vend. Aleanca ka rënë dakord për nevojën e vazhdimit të pranisë ushtarake ndërkombëtare në Maqedoni për të minimizuar rreziqet e destabilizimit të gjendjes.//ic//

XS
SM
MD
LG