Lidhje

Shqipëria po harton ligje të reja për pronat - 2002-12-02


Parlamenti shqiptar është duke hartuar projektligje të reja në lidhje me kthimin dhe kompensimin e pronave. Por anëtarët e opozitës në komisionin e posaçëm thonë se socialistët nuk kanë ndryshuar qendrim për këtë çështje që nga fillimi i viteve 90-të. Parlamenti pritet t’i zgjatë edhe më tej afatin e punës këtij komisioni.//ic//

XS
SM
MD
LG