Lidhje

Në Kosovë zyra e privatizimit vendoset në veri të Mitrovicës - 2002-12-02


Zyra e agjencisë kosovare të mirëbesimit, e cila është përgjegjëse kryesore për procesin e privatizimit gjatë fundjavës së kaluar është vendosur në veri të Mitrovicës. Autoritetet ndërkombëtare thonë se një hap i tillë do të mundësojë krijimin e një mjedisi të sigurt dhe të qendrueshën në zhvillimin ekonomik të kësaj pjese të Kosovës. Drejtori i agjencisë, Ahmet Shala, thotë se lista e parë e ndërmarrjeve për privatizim pritet t’i dorëzohet këshillit të agjencisë në mbledhjen e nesërme.//ic//

XS
SM
MD
LG