Lidhje

Kosovë: Këshilli i Evropës po shqyrton rrugët e decentralizimit të pushtetit. - 2002-12-03


Një delegacion i Këshillit të Evropës ka filluar një seri takimesh me dyer të mbyllura me udhëheqësit kryesor politik në Kosovë për të shqyrtuar rrugët e decentralizimit të pushtetit.

Shefi i UNMIK-ut Michael Steiner dhe udhëheqësit politik të të gjitha komuniteteve i kanë besuar këtij Këshilli hartimin e strategjisë për decentralizimin pas dështimit të një projekti që ishte hartuar më herët nga Misioni I Kombeve të Bashkuara. //ss//

XS
SM
MD
LG