Lidhje

Parlamenti i Kosovës mbikqyret sot për herë të parë nga një vëzhgues i posaçëm i misionit të OSBE-së - 2002-12-04


Parlamenti i Kosovës vazhdon sot punimet për herë të parë i mbikqyrur drejtëpërdrejtë nga një vëzhgues i posaçëm i misionit në Kosovë të Organizatës për Sigurimin dhe bashkëpunimin në Evropë. Emërimi i këtij vëzhguesi, që kishte për qëllim t’i japte fund bojkotimit të punës së parlamentit nga ligjvënësit sërbë, megjithatë duket se nuk i ka përmbushur kërkesat e tyre. //ze//

XS
SM
MD
LG