Lidhje

Parlamenti kosovar diskuton marrëdhëniet midis gazetarëve dhe institucioneve - 2002-12-09


Deputetë të parlamentit të Kosovës, përfaqësues të organizatave ndërkombëtare dhe të mjeteve të informimit po diksutojnë sot në Prishtinë mbi marrëdhëniet ndërmjet gazetarëve dhe institucioneve të Kosovës.

Në diskutim u tha se krijimi i marrëdhënieve të shëndosha është i domosdoshëm për procesin e ndërtimit të demokracisë në Kosovë.

//rd//

XS
SM
MD
LG