Lidhje

Kufizime të rënda të energjisë elektrike në Kosovë - 2002-12-11


Kufizime të rënda të energjisë elektrike kanë përfshirë sot Kosovën. Zyrtarët e Korporatës Energjetike të Kosovës thonë se mungesa e prodhimit vendore dhe mungesa e fondeve për importimin e energjisë elektrike kanë kushtëzuar një regjim të ashpër të kufizimeve që kanë arritur në mbi 16 orë në ditë.

XS
SM
MD
LG