Lidhje

Marrëveshje e Presidentit Moisiu me partitë politike për pronat - 2002-12-18


Marrëveshja për çështjen e pronave e arritur mes Presidentit të Shqipërisë, Alfred Moisiu, dhe partive politike u përshëndet mbrëmë nga qeveria, e cila e vlerësoi këtë si një ngjarje të rëndësishme për zgjidhjen e këtij problemi. Ndërkohë në radhët e partive të djathta ka ende shumë skepticizëm, se marrëveshja do të sjelli rezultate.//ic//

XS
SM
MD
LG