Lidhje

Shqipëria radhitet e 70ta në raportin e OKBsë për zhvillimin njerëzor - 2002-12-18


Zyra e Programit të OKB-s për zhvillimin në Tiranë paraqiti sot raportin kombëtar të zhvillimit njerëzor për Shqipërisë.

Sipas këtij raporti Shqipëria renditen e 70-ta në klasifikimin e Kombeve të Bashkuara në mesin e mbi 170 vendeve të botës.

Raporti bënë një analizë të të gjitha proceseve dhe tranzicionit dhe për herë të parë ai paraqet treguesit e zhvillimit njerzor në nivel kombëtar dhe lokal.

//rd//

XS
SM
MD
LG