Lidhje

Zonat veriore të Shqipërisë kërkojnë më shumë ndihmë nga qeveria - 2002-12-20


Komuna e Kastratit në rrethin e Malësisë së Madhe gjendet në kufirin e Shqipërisë me Malin e Zi. Në territorin e kësaj komune kalon hekurudha ndërkombëtare që lidh Shqipërinë me Malin e Zi, si dhe pikëkalimi kufitar doganor i Hanit të Hotit. Megjithatë, drejtuesit e kësaj komune kërkojnë që ekonomia e banorëve të zonës të përfitojë më shumë nga projektet rajonale.//ic//

XS
SM
MD
LG