Lidhje

Problemet e energjisë elektrike vazhdojnë të ndikojnë negatisht në ekonominë shqiptare - 2003-01-07


Problemet e energjisë elektrike vazhdojnë të ndikojnë negatisht në rritjen ekonomike të Shqipërisë. Ky përfundim ka dalë edhe në analizën e zhvillimeve ekonomike dhe monetare, që Banka e Shqpërës bëri për gjashtë mujorin e dytë të vitit që saëpo u mbyll. Pasojat e mungesë ssë energjisë kanë çuar në një ulje të prodhimit vendas dhe rritje të importeve. //ze//

XS
SM
MD
LG