Lidhje

Shqipëri: Çmimi i energjisë do të pësojë një rritje - 2003-01-08


Çmimi i energjisë në Shqipëri do të pësojë një rritje të re.

Komiteti Ndërministror i Energjisë diskutoi të mërkurën mbi një paketë të re për përmirësimin e sistemit energjitik.

Sipas propozimeve të bëra në total, çmimi i energjisë për konsumatorët familjarë do të rritet në mbi 30 përqind, ndërsa vetëm 5 përqind për biznesin. Kryeministri Fatos Nano thotë se kjo ndërhyrje do të sjellë një administrim më të mirë të situatës dhe përmirësimin e furnizimit me energji. //ss//

XS
SM
MD
LG