Lidhje

UNMIK dhe përfaqësues të shqiptarëve kundërshtojnë paralajmërimet serbe për ndarjen e veriut të Kosovës - 2003-01-18


Zyrtarë të Misionit të Kombeve të Bashkuara dhe përfaqësues të shqiptarëve kundërshtuan paralajmërime të përfaqësuesve serbë se do të kërkojnë ndarjen e veriut të Kosovës, nëse shqiptarët ngulin këmbë në pavarësinë e saj.

Përfaqësues serbë kanë filluar një nismë për krijimin e një bashkësie të komunave të banuara me shumicë serbe, ndërsa shqiptarët pohojnë se kjo do të mund të provokonte konflikte te reja. //az//

XS
SM
MD
LG