Lidhje

Takim i deputetëve të koalicionit Kthimi me ambasadorët e 4 shteteve evropiane dhe të SHBA - 2003-01-21


Deputetët e koalicionit sërb, Kthimi, në kuvendin e Kosovës kanë biseduar mbrëmë në Beograd me ambasadorët e 4 shteteve evropiane dhe të Shteteve të Bashkuara lidhur me kushtet e tyre për tu kthyer në punimet e parlamentit. Me këtë rast ata janë këshilluar nga ambasadorët se kthimi në institucionet kalimtare të Kosovës është me interes të mbarë bashkësisë sërbe.

//ze//

XS
SM
MD
LG