Lidhje

Në Kosovë fillon nga puna një njësi e posaçme italiane për luftën kundër korrupsionit dhe kontrabandës - 2003-01-21


Në Kosovë sot do të fillojë nga puna një njësi e posaçme italiane e kontrollit financiar, e cila do të angazhohet në luftën kundër korrupsionit dhe kontrabandës. Kjo është bërë publike nga shefi i UNMIK-ut, Mihail Shtajner, i cili luftën kundër krimit të organizuar e ka radhitur mes sfidave kryesore për Kosovën gjatë këtij viti. Zoti Shtajnër në një fjalim drejtuat mbrëmë qytetarëve të Kosovës ka hedhur poshtë çdo mundësi të ndarjes tokësore të saj, por ka nënvizuar se ky vit nuk do të jetë periudhë e zgjidhjes së statusit politik të Kosovës.

//ze//

XS
SM
MD
LG