Lidhje

Shtainer dhe udhëheqësit shqiptarë bien dakort për transferimin e më shumë përgjegjësive tek institucionet vendore - 2003-01-22


Administratori i Kosovës dhe udhëheqësit kryesorë politikë shqiptarë ranë dakord sot për angazhim të përbashkët për transferimin e më shumë përgjegjësive nga misioni i Kombeve të Bashkuara tek institucionet vendore.

Por gjithsesi zoti Steiner dhe një pjesë e përfaqësuesve shqiptarë kishin mendime të ndryshme për dinamikën e transferimit të këtyre përgjegjësive.

//rd//

XS
SM
MD
LG