Lidhje

Shqipëri: qeveria dhe opozita shkëmbejnë akuza lidhur me vendimin e FMN-së - 2003-01-25


Në Shqipëri, qeveria dhe opozita shkëmbyen të shunën akuza duke fajësuar njëra-tjetrën si shkaktare të vendimit të bordit ekzekutiv të FMN-së për të shtyrë shqyrtimin e marrëveshjes për politikat ekonomike me Shqipërinë.

Fondi Monetar njoftoi të premtën se marrëveshja do të rishqyrtohet në fund të muajit shkurt nëse parlamenti shqiptar do të votojë për mbylljen e dyqaneve pa taksa në pikat tokësore të kalimit kufitar, të konsideruara si një ndër burimet e kontrabandës dhe shmangies fiskale. //az//

XS
SM
MD
LG