Lidhje

Policia e OKB-së dhe KFOR arrestojnë dy shqiptarë në Kosovën Jugore në lidhje me armë të jashtëligjshme - 2003-02-05


Policia e Kombeve te Bashkuara dhe forcat e KFOR-it bënë të ditur se kanë arrestuar dy shqiptare në Kosovën Jugore në lidhje me një sasi të konsiderueshme armatimesh që u zbulua dhe konfiskua.

Zyrtarët thanë se njëri nga të arrestuarit ka qenë komandat i UÇK-së, struktura të së cilës janë kthyer në Trupat Mbrojtëse të Kosovës.

Megjithatë, ata nuk pranuan të vërtetojnë identitetin e të arrestuarve e as të organizatave që ata u takojnë. //az//

XS
SM
MD
LG