Lidhje

Intervistë me kryetarin e parlamentit të Shqipërisë, Servet Pëllumbi - 2003-02-05


Kryetari i parlamentit të Shqipërisë, Servet Pëllumbi, ndodhet në Shtetet e Bashkuara për të marrë pjesë në lutjen e mëngjesit, një ceremoni që organizohet çdo vit në Uashington dhe ku ftohen personalitete nga vende të ndryshme.

Në emisionin Ditari të datës 4 shkurt Zëri i Amerikës zhvilloi një intervistë me zotin Pëllumbi, lidhur me problemet e Shqipërisë në rrugën drejt Bashkimit Evropian, acarimin e debatit parlamentar mes pozitës dhe opozitës dhe dy cështjet shumë të rëndësishme, që do të shqyrtohen së shpejti në parlament si ligji për pronën dhe ndryshimet në Kodin Zgjedhor.

//rd//

XS
SM
MD
LG