Lidhje

Gjirokastër - Çështjet e pronave dhe korrupsioni, problemet kryesore në punën e gjykatës - 2003-02-12


Gjykimet për çështjet e pronave dhe shkalla e korrupsionit në organet e drejtësisë dolën si problemet themelore në bilancin e punës së gjykatës së Gjirokastrës. Kryetari i kësaj gjykate, Hasan Lazaj, tha se nevojiten përmirësime të mëtejshme në cilësinë e gjykimit //ss//

XS
SM
MD
LG