Lidhje

UNMIK-u dhe KFOR-i: Në Kosovë nuk ka Organizata terroriste - 2003-02-12


UNMIK-u dhe K-FOR-i kanë mohuar të kenë informacione rreth pranisë se çfarëdo grupeve të armatosura të shqiptarëve në Kosovë. Ata i hodhën poshtë pohimet e zyrtarëve të Serbisë sipas të cilëve grupe siq thuhet terroriste që veprojne brenda Kosoves, mund të depërtojnë në Luginën e Preshevës në jug të Serbisë //ss//

XS
SM
MD
LG