Lidhje

Karitasi Shqiptar shumë i shqetësuar për gjendjen e fëmijve - 2003-02-13


Drejtues të Karitasit shqiptar thanë se në zonat veriore të Shqipërisë ku niveli i varfërisë është mjaftë i lartë ka një numër të madh fëmijsh të sëmuar rëndë të cilët kanë nevojë për t’u kuruar jashtë vendit. Por drejtuesit e Karitasit thanë gjithashtu se ka ende individ dhe institucione të cilët të përfshirë nga korrupcioni përpiqen të përfitojnë nga gjendja e vështirë e këtyre njerzëve//ss//

XS
SM
MD
LG