Lidhje

Ambasadori amerikan në Shkup kritikon vendimin e Partisë Demokratike Shqiptare - 2003-02-13


Ambasadori amerikan në Shkup Lawrence Butler shprehukeq-ardhje për vendimin e Partisë Demokratike shqiptare të Arbër Xhaferrit për të mos marrë pjesë në takimin e udhëheqësve nënshkrues të marrëveshjes së paqes me Presidenin Boris Trajkovski. Megjithëatë ambasadori amerikan u shpreh se ka besim të plotë se si partia ashtu edhe zoti Xhaferi përkrahin marrëveshjen kornizë dhe se mund të mbështetemi në përkrahjen e tyre, siç u shpreh ai //ss//

XS
SM
MD
LG