Lidhje

Situata në Luginëne  Preshevës ka filluar të qetësohet - 2003-02-16


Situata në Luginëne Preshevës gjatë dy ditëve të fundit ka filluar të qetësohet, tha sot kryetari i këshillit për mbrojtjen e lirive dhe të drejtat e njeriut për këtë rajon, Shaip Kamberi. Në një intervistë dhenë korrespondentit tonë në Prishtinë Shefki Morina, zoti Kamberi tha se zyrtarët qeveritarë serbë nuk kanë kontribuar në qetësimine situatës, përkundrazi shpesh herë po bëjnë deklarata që nxisin shtimin e tensioneve.//ss//

XS
SM
MD
LG