Lidhje

Të rinjtë balkanikë bëjnë përpjekje për bashkëjetesë - 2003-03-10


Në Shkodër përfundoi takimi 4-ditor i të rinjve nga rajoni i Ballkanit, të cilët shprehën nevojën e përpjekjeve për bashkëjetesën mes etnive të ndryshme, si dhe luftën kundër trafiqeve të jashtëligjshme. Në takim morën pjesë të rinj nga Kosova dhe Maqedonia. //ss//

XS
SM
MD
LG