Lidhje

Shqipëri: Parlamenti arrin një marrëveshje për ngritjen e komisionit hetimor - 2003-03-11


Socialistët dhe opozita gjetën mbrëmë një marrëveshje për ngritjen e komisionit hetimor. Parlamenti votoi në favor të hetimit ndaj përdorimit të fondeve në ministrinë e Kulturës dhe Bashkinë e , dhe zbatimin e ligjshmërisë në zhvillimin urbanistik për kryeqytetin nga viti 1992 deri në vitin 2002. Komisioni do të ketë 11 anëtarë dhe kohëzgjatja e tij do të jetë tre muaj. Vendimi u morr pas disa seancash përplasjesh të ashpra, vecanërisht mes kryetarit demokrat Sali Berisha dhe kryeministrit Fato Nano.

//ze//

XS
SM
MD
LG