Lidhje

Shkodër: takim dyditor i kryetarëve të konferencave inpeshkëvnore të Evropës Jug-Lindore - 2003-03-11


Prej dy ditësh në qytetin e Shkodrës u zhvillua takimi i kryetarëve të konferencave ipeshkëvnore të vendeve të Evropës jug-lindore. Ky takim synoi në nxitjen e paqes dhe bashkëpunimit midis vendeve të rajonit të Ballkanit.

Pjesëmarrësit në këtë takim thanë se është e nevojshme që të gjithë të lenë pas të kaluarën e hidhur të këtij rajoni dhe të bashkëpunojnë për hirë të paqes dhe zhvillimit.

XS
SM
MD
LG