Lidhje

Në Kosovë kanë filluar debate ndërmjet partive kryesore politike - 2003-03-18


Ndërmjet partive kryesore politike në Kosovë kanë filluar debate rreth dallimeve që janë krijuar midis grupeve kryesore parlamentare pas nismave për shpalljen e një deklarate për pavarësinë e Kosovës dhe ligjit për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së. Kjo ka bërë që në diskutim të vihet edhe mundësia e rishqyrtimit të marrëveshjes së para një viti për themelimin e institucioneve të Kosovës. Korrespondenti ynë në Prishtinë, njofton se këto çështje pritet të diskutohen sot në mbledhjen e kryesisë së parlamentit të Kosovës.

//ze//

XS
SM
MD
LG