Lidhje

Komisioni Evropian i dorëzon Shqipërisë raportin vjetor - 2003-03-27


Përparimi i bërë nga Shqipëria në luftën kundër korrupsionit është vlerësuar si i pamjaftueshëm nga raporti vjetor i Komisionit Evropian. Në analizën e ecurisë së vendit në procesin e stabilizim asocimit, theksohet se lufta kundër korrupsionit ka nevojë për një angazhim të përgjithëshëm dhe vullnet politik absolut. Raporti evropian konsideron se korrupsioni dhe krimi i organizuar vazhdojnë të përfaqësojnë një kërcënim serioz për stabilitetin dhe zhvillimin e vendit.//ic//

XS
SM
MD
LG