Lidhje

Prishtinë: Konferencë Rajonale për Sistemin Gjyqësor - 2003-04-26


Në Prishtinë po zhvillohet Konferenca Rajonale për Sistemin Gjyqësor. Konferenca organizohet nga Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut në Kosovë.

Ndër temat që po diskutohen janë përsosja e sistemit gjyqësor dhe bashkëpunimi në luftën kundër krimit të organizuar. Pjesëmarrës janë kryesisht ekspertë nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia. //kk//

XS
SM
MD
LG