Lidhje

Kongresi i 6të i PS më 12 dhjetor - 2003-04-29


Partia Socialiste njoftoi se Kongresi i saj i 6-te do te mbahet ne 12 dhjetor, pas zgjedhjeve per pushtetin vendor.

Kryesia e PS vendosi t'ja propozoje kete date Komitetit te Pergjithshem Drejtues se bashku me masat organizative per zgjedhjet vendore te vjeshtes. Kryetari i kesaj partie, Fatos Nano, tha se Kongresi i 6-te ku do te behet nje analize te reformimit te partise dhe shoqerise shqiptare, perkon edhe me anetaresimin e PS ne Internacionalen Socialiste me te drejta te plota.

Ne Kongres gjithashtu do te zgjidhet edhe kryetari i PS. Krahas rikandidimit te zotit Nano, rregullat e partise, sipas sekretarit te pergjithshem Gramoz Ruci, parashikojne nje gare te hapur me paraqitjen e kandidaturave te tjera.

//rd//

XS
SM
MD
LG