Lidhje

Raporti vjetor i Bankës Qëndrore të Shqipërisë u prit në parlament me debate të ndezura - 2003-04-30


Raporti vjetor i Bankës Qëndrore të Shqipërisë u prit në parlament me debate të ndezura për shkak të vlerësimeve pesimiste mbi gjendjen e ekonomisë. Guvernatori i bankës, Shkëlqim Cani, deklaroi se rritja ekonomike e vitit të fundit është në nivelin më të ulët gjatë 5 vjetëve të fundit. Ndërsa përfaqësuesit e opozitës thanë se raporti nuk është realist dhe banka po mundohej të fshihte dështimet e qeverisë në sektorin ekonomik.

//ze//

XS
SM
MD
LG