Lidhje

Shqipëri: sindikatat dhe qeveria - marrëveshje për strategji të përbashkët - 2003-05-06


Dy grupimet kryesore sindikaliste në Shqipëri nënshkruan të hënën mbasdite një marrëveshje me qeverinë me qëllim zhvillimin e një strategjie të përbashkët për një paqe sociale të qëndrueshme dhe përmirësimin e cilësisë së jetesës së punonjësve.

Sindikatat e Pavarura dhe Konfederata e Sindikale ranë dakord për një sërë masash, që nga kryerja e reformave legjislative deri tek përmirësimi dhe rritja e pagave e pensioneve. //az//

XS
SM
MD
LG