Lidhje

Ali Ahmeti, Gëzim Ostreni dhe Fazli Veliu hiqen nga lista e personave që konsiderohen kërcënim për stabilizimin e rajonit të Ballkanit - 2003-05-30


Zyrtarët amerikanë bëjnë të ditur se janë bërë ndryshime në një listë personash, të cilët konsiderohen kërcënim për stabilizimin e rajonit. Nga kjo listë janë hequr emrat e Ali Ahmetit, Gëzim Orstrenit dhe Fazli Veliut, ish udhëheqësit më të lartë të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, tashmë të çmobilizuar. Në listë janë shtuar një numër emrash të rinj, midis të cilëve edhe ish ministri i brendëshëm maqedonas, Lube Boshkovski.//ic//

XS
SM
MD
LG