Lidhje

Takim i kryesisë së Partisë Socialiste të Shqipërisë - 2003-06-27


Në Tiranë do të mblidhet kryesia a partisë socialiste, që pritet të diskutojë rreth shqetësimeve dhe kritikave të ngritura ndaj qeverisë në një letër që zëvendës-kryeministri Ilir Meta i ka dërguar këtij forumi afër dy javë më parë. Sipas shumë vëzhguesve ky veprim i zotit Meta mund të shënojë rihapjen e luftës së brendëshme në Partinë Socialste mes tij dhe Kryeministrit Fatos Nano në prak të Kongresit ku do të vendost për kryetarin e ardhëshëm të kësaj force politike.//ic//

XS
SM
MD
LG