Lidhje

Tiranë: Mbledhja e Partisë socialsite u ndërpre në mesnatë pas polemikash të ashtpra midis dy drejtuesve të lartë të qeverisë - 2003-06-28


Kryesia e Partisë socialiste vazhdoi mbrëm një mbledhje deri pas gjysmës së natës me debate midis dy drejtuesve kryesor të qeverisë lidhur me mënyren se si po shkojnë reformat në Shqipëri dhe raportimet kritike që kanë bërë institucionet perëndimore në vend. Gjatë pjesës më të madhe të mbledhjes që zgjati më tepër se 6 orë u shkëmbyen replika të ashpra midis kryeministrit Fatos Nano dhe zëvendës-kryemnistrit Ilir Meta.Nga Tirana njofton korespodnenti ynë Ilirian agolli

XS
SM
MD
LG