Lidhje

Swiss International pakëson udhëtimet - 2003-07-11


Kompania ajrore Swiss International, e cila ndodhet në një situatë të vështirë po ndërpret fluturimet në mbi një çerek të qyteteve ku kryen udhëtime, mes së cilave New Delhi, Rio de Janeiro dhe Pekini.

Kompania kombëtare ajrore e Zvicrës gjithashtu nuk do të kryejë më fluturime nga kryeqyteti i vendit, Berna.

Kompania deklaroi të premten se në përgjithësi po ndërpriten udhëtimi për në 10 nga 40 vende ku ajo shkon dhe në Evropë në 16 nga 56 vendet. Shkurtimet bëhen një muaj pasi kjo kompani deklaroi se kishte në plan të pakësonte stafin e vet dhe numrin e avionëve.//kk//

XS
SM
MD
LG