Lidhje

Tiranë: Thellohet kriza në radhët e krerëve Socialsitë - 2003-07-19


Në Shqipëri Partia Socialiste u përfshi sërisht nga konflikte pas dorëheqjes dy ditë më parë të Zëvendës-kryeministrit dhe ministrit të Jashtëm, Ilir Meta. Dorëheqja e tij u pasua edhe nga largimi i ministrit të Integrimit Sokol Nako. Zoti Meta deklaroi se nuk do t’i pengojë ndryshimet në qeveri,porse nuk do të heq dorë nga përpjekjet për përmirësimin e qeverisjes socialiste dhe për të ndaluar uzurpimin e ekzekutivit dhe të Partisë nga zoti Nano.Në materialin që vijon, korrespondeti ynë në Tiranë, Armand Merio i hedh një vështrim kësaj krize brënda Partisë Socialiste të Shqipërisë

XS
SM
MD
LG