Lidhje

Ushtria shqiptare dhe ajo amerikane kryejnë në Shqipëri një stërvitje të përbashkët - 2003-09-03


Gjatë muajit shtator ushtria shqiptare dhe ajo amerikane do të kryejnë në Shqipëri një nga stërvitjet më të mëdha dy-palëshe të organizuara deri më tani. Trupat shqiptare dhe skuadra e trajnimit të kombinuar të përbashkët të shkëmbimit do të kryejnë manovra me forca dhe pajisje tokësore dhe ajrore në pjesë të ndryshme të vendit. Disa muaj më parë një tjetër stërvitje e madhe u krye në Shqipëri me njësi të marinës amerikane.

//ze//

XS
SM
MD
LG