Lidhje

Kalendari 2004 - 2003-12-11


Zëri i Amerikës ka vënë në qarkullim kalendarin e ri për vitin 2004. Për të marrë një kopje të kalendarit na shkruani në adresën:

Albanian Service Voice of America 330 Independence Ave., S.W. Washington, D.C. 20237

Ose përmes internetit në adresën:

Albanian-Service@voanews.com

Ne jemi të interesuar të dimë edhe mendimin tuaj.

- Çfarë vendi zënë emisionet e Zërit të Amerikës për informimin tuaj?

- Cilat informacione ju tërheqin më shumë?

- Çfarë temash dëshironi që të trajtojmë më shumë në emisionet tona?

Komentet dhe sygjerime tuaja janë të mirëpritura.

XS
SM
MD
LG