Lidhje

Intervistë me ekpertin për Kosovën Alex Anderson - 2004-05-19


Në emisionin tonë Ditari të ditës së Hënë, data 24 maj, do të kemi një intervistë me ekspertin e Grupit Ndërkombëtar të Krizave, Alex Anderson dhe njëkohesisht drejtor i projektit për Kosovën.

Mirëpresim pyetjet tuaja për të ftuarin deri ditën e premte. Adresa jonë është: shqip@voanews.com

XS
SM
MD
LG