Lidhje

OSBE: Partitë politike në Kosovë kanë bërë përmirësime të ndjeshme në deklarimin e informacioneve të tyre financiare gjatë dy vjetëve të fundit - 2004-06-10


Misioni i Organizatës për Sigurimin dhe Bashkëpunimin në Evropë në Kosovë vuri në dukje se partitë politike në Kosovë kanë bërë përmirësime të ndjeshme në deklarimin e informacioneve të tyre financiare gjatë dy vjetëve të fundit në krahasim me më parë.

Organizata më e lartë e Evropës për çështjet e sigurimit vuri në dukje përmirësimin e bërë në bashkëpunimin midis partive politike dhe financierëve. Në një raport të kësaj organizate thuhej se deklarimi i transparencës në çështjet financiare i shërben interesave të votusve.

Raporti pasoi një kontroll të çdo veprimtarie financiare të të gjitha partive politike të Kosovës gjatë 2 vjetëve të fundit.

//ze//

XS
SM
MD
LG