Lidhje

Shqipëri: shtohet numri i të drejtave të studimit për të rinjtë nga Kosova, Mali i Zi dhe Maqedonia - 2004-07-25


Qeveria shqiptare ka vendosur shtimin e numrit të të drejtave të studimit për të rinjtë shqiptarë nga Kosova, Mali i Zi dhe Maqedonia, që dëshirojnë të studjojne në Universitetet e Shqipërisë.

Vetëm në Universitetin e Shkodrës, në vitin e ri akademik, do të studjojnë 33 studentë shqiptare nga Mali i Zi.

Rektori i ketij Universiteti, Mahir Hoti, tha se ditët e fundit, është nënshkruar një marrëveshje mes Universitetit të Shkodrës dhe atij të Podgoricës, për zgjerimin e bashkëpunimit mes dy universiteeve ndërkufitare, në kuadër të mundësive që u jep atyre Pakti i Stabilitetit.//ii

XS
SM
MD
LG