Lidhje

Kujdesi për fëmijët e braktisur

  • Pëllumb Sulo

Në veri të Shqipërisë, problemet ekonomike dhe sociale i detyrojnë një numër nënash të reja të braktisin fëmijët menjëherë pas lindjes, duke ja lënë rritjen e tyre strukturave shtetërore. Në shtëpinë e foshnjes "Andersen" në Shkodër strehohen aktualisht 45 fëmijë nga foshnje, deri ne gjashtë vjeç. Punonjëset e kësaj shtëpisë foshnjore bëjnë thirrje kundër braktisjes së fëmijëve.

XS
SM
MD
LG