Lidhje

Aksidentet dhe Kryqi i Kuq Shqiptar

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, për shkak të aksidenteve rrugore, çdo vit humbasin jetën më shumë se 300 persona, ndërkohë që mbeten të gjymtuar disa qindra të tjerë. Ky numër i lartë i aksidenteve, ka shtyrë Kryqin e Kuq Shqiptar të mbledhë në Shkodër një numër të madh vullnetarësh, nga 13 rrethe të vendit, në përpjekje për t'i aftësuar në dhënien e ndihmës së parë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG